top of page

Opties Basic

Er bestaan veel cursussen en boeken met als onderwerp: wordt snel rijk met opties of iets soortgelijks. Dat kan niet, successen kunnen gewoon niet gegarandeerd worden, dat is pure geldklopperij. In eerste instantie moet je als belegger de juiste richting kiezen en een goed marktgevoel te hebben om überhaupt succesvol te kunnen zijn met opties. In tweede instantie moet je ook nog eens de juiste optie strategie kunnen toepassen. En dat is precies waar de EOA u wél bij kan helpen. 

 

Rekentesten

Advies

Getuige- Deskundige Derivaten

Interim Management

 

Derivaten

Rentederivaten

Volatility

Energy Trading & Risk Management

Electricity Trading

In House Trainingen

Meer over deze Workshop

Opties Advanced is een tweedaagse workshop, waarbij de basics uiteraard aan bod komen, maar waar u vervolgens wordt geleerd te denken als een professioneel optie handelaar. Complexe strategieën, werken met vomma, gamma strategieën, kurtosis en dergelijke komen aan bod. Basis kennis van opties is wel een must aangezien er een hoop nieuwe informatie verwerkt moet worden. 

Opties Advanced

EOA verzorgt verder nog workshops en opleidingen op het gebied van:

Overige Activiteiten:

Derivaten voor Juridische Professionals

Deze workshop is specifiek opgezet voor professionals in de juridische sector die te maken hebben met financiële producten, instrumenten en derivaten. Hierbij kunnen we denken aan de banking en finance sector, maar ook juristen binnen de rechterlijke macht en zij die zich bezighouden met onder andere: toezicht op financiële dienstverlening, uitgifte en aanbieding van financiële instrumenten of het begeleiden van vergunningaanvragen bij AFM en DNB etcetera.

Aan bod komen onder andere: Futures, Forwards, Swaps, OTC vs Exchange traded instrumenten, Renteproducten, Opties en Structured Products.

Meer over deze Workshop

bottom of page